KlätterserviCe – som alla andra byggföretag?

Lär känna oss

Vill du jobba hos oss på Klätterservice?

Klätterservice går kanske inte alltid den vanliga vägen. Vi väljer kanske inte alltid den lättaste men vi väljer medvetet den vägen vi tror på, för framtiden. Exempelvis tror vi på att ha så stor del som möjligt av egna yrkesarbetare anställda hos oss med trygga villkor. Det ser vi som en konkurrensfördel och nyckel till framgång.

Medarbetare

Oskar

Oskar

Projektchef

Christophe

Christophe

Projektledare

Philip

Philip

Projektledare

Anton

Anton

Marknad

Rickard

Rickard

Projektledare

Stefan

Stefan

Utbildningsansvarig

Erik

Erik

Fasta system

Vår historia

Vi har hållit på ett tag nu. Klätterservice grundades 2007 av David Norell och har med mycket energi och stora drömmar tagit steg för steg under åren tillsammans med medarbetare och samarbetspartners. Från två personer på rep 2007 som ger sig på ett stuprörsbyte till ett företag idag med 35 hantverkare som åtar sig både service- och entreprenadprojekt inom bygg, fastighet och industri. Det är vi mycket stolta över och vi tror att det gått så bra för oss då vi både är nördar på rep och måna om att alltid leverera ett bra hantverk. 

Allt började med en idé från utlandet om att man kan underhålla fastigheter hängandes från rep, istället för att bygga ställning eller använda en lift. Numera en ganska vedertagen metod men 2007 var det banbrytande och nytänkande! Med hjälp av en telefonkatalog satte sig David och Robert sig för att ringa runt till ”höga hus” och erbjuda sina tjänster. Resten är historia, en fin sådan!

Idag drivs Klätterservice av vårt grymma gäng från projektkontoret i Bollmora, Stockholm, samt administration i Höganäs. Vi är ca 30 hantverkskunniga reparbetare och är mycket stolta över att ha ett stort antal återkommande kunder som vi har en nära och personlig relation till. Dessa kunder uppskattar vårt sätt att planera och utföra hantverkstjänster på hög höjd. Klätterservice – total access.

År 2016 uppfyllde vi kriterierna för Gasellföretag och blev även utnämnda till Årets företag.

Klätterservice ägs av Anton Torsholm och Christophe Dance som jobbar i bolaget.

David Norell är numera en internationellt anlitad evaluator inom SPRAT vilket säkerställer att nya reparbetare certifieras och att branschen fortsatt håller hög standard.

Webbshop

Vi på Klätterservice älskar det vi håller på med och vill hjälpa dig att få tag på rätt produkter som bidrar till ett säkert och effektivt arbete. Våra produkter är utvalda med omsorg då vi arbetar i dessa miljöer dagligen.

Kontakt

Vill du veta mer om våra tjänster?

Har du behov av hantverkstjänster från våra reparbetare? Vill du kanske utbilda dig inom rope access?
Slå en signal eller titta förbi på ett besök i Tyresö. Kaffet är på!


Kontakt

08-588 311 30
info@klatterservice.se

Måndag till fredag kl. 08.00-16.00

Vi är sociala

Vi finns även här om du vill se och
veta mer om oss.

Besöksadress

Mediavägen 16
135 48, Tyresö

Postadress

Tulpangatan 9
263 33, Höganäs

Nyhetsrum

Kan du inte få nog av oss? Nä, vi vet, det kan vara svårt att slita sig. Klicka in här så kommer du till vårt nyhetsrum med pressmeddelanden, nyheter, bilder och dokument. Och du, saknar du nåt – hör av dig!

Klätterservice är 35 personligheter och 16 nationaliteter med olika ansvarsområden men ett gemensamt mål –  att varje dag vara det grymmaste repföretaget i landet.