Reparbete

Bygg- och fastighetstjänster från rep

Slipp byggställning, anlita hantverkare från rep. Vi når där andra inte räcker till.

Tjänster för bygg & fastighet

Slipp byggställning, anlita hantverkare i rep! Våra hantverkare utför en mängd olika tjänster inom bygg- och fastighetssektorn. Allt från större entreprenader till mindre servicearbeten. Med reparbete kan vi hjälpa dig att effektivisera ditt projekt och framtida underhåll. Med fastighetsbolag, byggbolag och industriaktörer som kunder har vi erfarenheten att genomföra en stor bredd av uppdrag. Genom minskade transporter av byggnadsställningar ser vi reparbete också som ett hållbart alternativ för framtiden. Reparbete påverkar boende, näringsidkare och övrig omgivning i anslutning till arbetsområdet i mindre utsträckning – i många fall inte alls!

Vi når där andra inte räcker till. Det har gjort oss till ett av Sveriges mest anlitade klätterbolag.

Fasadarbeten

Putsarbeten, tegelutbyte, montagearbeten, betonglagningar. Fasader har vi jobbat med i alla dess former sedan 2008.

Montagearbeten

Ska ni montera tunga skyltar eller bara en liten belysningsarmatur? Vi tar hand om hela montaget.

Målning

Fasad, skorstenar, vindskivor, balkonger och rostskyddsmålning. Att jobba från rep kan möjliggöra målning på de flesta ytor.

Betong

Inspektion, skadekartering, karbonatiserings-/kärnborrprov, betonglagningar.

Fasadfogning & glas

Montage och utbyte av glaskassetter samt fasadfogning. Vi lyfter glas i eget system.

Inspektioner

Betong, stål, fasad, tak & fönster. Vi hjälper till med inspektioner och åtgärdsrapporter för er underhållsplanering.

Fönsterputs

Högkvalitativ fönsterputs för alla typer av fastigheter och byggnader, oavsett hur höga eller svårtillgängliga fönstren är.

Fallskydd & fasta system

Klätterservice erbjuder ett helhetskoncept inom fallskyddssystem och system för reparbete. Vi sätter ihop det ni behöver för att få ett vajer- eller skensystem samt personlig utrustning. Därefter kan vi ge er utbildning och så klart besiktning av systemet samt hantering av riskanalyser och räddningsplaner.

”Klätterservice praktiska erfarenhet från byggprocessen och reparbete ger smarta och effektiva lösningar.”

Referensprojekt

Fasadrenovering miljonprogram

Klätterservice hjälpte NCC med en större entreprenad i Fittja där fastigheter från miljonprogrammet skulle renoveras. Samtliga tätningar mellan fasadelementen byttes ut samt därtill lagningar av betongelement. 

-Ett smidigt och proffsigt utfört arbete som höll både tidplan och anbudssumma. Skickliga klättrare med fokus på kvalitet och säkerhet, säger Patrik, projektchef på NCC.

Betongarbeten Kaknästornet

Sedan 2013 har Klätterservice arbetat på Kaknästornet. Totalentreprenader gällande fasadrenoveering har varit de mest omfattande. På 155 meters höjd friläggs rostangripen armering som rostskyddsmålas och därefter gjuts eller spacklas i. Klätterservice har också varit del av en större tillståndsbedömning för att säkra tornets vålmående i många decennier framöver.

Putsarbeten bostadsrättsförening

Putsreparationer på fastighet i behov av punktmässiga åtgärder. Entré där större sprickbildning åtgärdats med skickligt putsarbete med infärgning för att efterlikna ursprunglig kulör och struktur.

Produkter & utrustning

Vi kan det här med produkterna också. I och med att vi använder olika typer av utrustning dagligen på många olika arbetsplatser, och har gjort under många års tid, så vet vi vad som funkar, är bra och säkert i olika situationer. Den kunskapen delar vi gärna med oss av till dig!

Går du kurs hos oss får du prova utrustning samt får rabatterat pris på utrustningen.

Fallskyddsystem

Fasta system för reparbete

Utrustning för fallskyddsarbete

Utrustning för reparbete

Utbildning

Lär dig hantera riskerna

På Klätterservice training-center i Stockholm håller vi utbildningar inom både reparbete och fallskydd. Här utbildar vi även inom olika former av specifika fasta fallskyddssystem som t ex skenor och vajer samt låter dig testa olika typer av utrustning, selar mm. Om ni inte vill komma till oss så kan vi ta kursen ut till er!

”Eftersom vi kunde flytta repen när det blåste så blev arbetet väldigt flexibelt. Med ställning hade eventuellt arbetet få stå still en blåsig dag med höga kostnader.”