Bygg & fastighet/ Industri

Fönsterputs

Fönsterputs är en viktig del av att hålla ditt företags byggnad eller fastighet i toppskick. Det ger inte bara ett fräscht och rent intryck för dina kunder och besökare, utan det kan också förlänga livslängden på dina fönster och minimera behovet av dyra reparationer.

Klätterservice erbjuder högkvalitativ fönsterputs för alla typer av fastigheter och byggnader, oavsett hur höga eller svårtillgängliga fönstren är. Vi använder oss av professionell utrustning och miljövänliga rengöringsmedel för att säkerställa att dina fönster rengörs på ett effektivt och skonsamt sätt.

Våra erfarna fönsterputsare är utbildade och certifierade enligt branschstandarder, och använder sig av avancerad klätterteknik för att nå även de mest svåråtkomliga fönstren. Vi är stolta över vår höga standard när det gäller arbetsmiljö och säkerhet, och följer alltid strikta säkerhetsprotokoll för att minimera risken för olyckor.

Vi förstår vikten av att ha rena och snygga fönster, särskilt för företag som vill ge ett professionellt intryck. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för varje kunds behov och budget. Oavsett om du behöver en enstaka fönsterputsning eller regelbunden underhållsputsning, så kan vi hjälpa dig.

Klätterservice är din pålitliga partner för högkvalitativ fönsterputsning. Vi är dedikerade till att leverera enastående resultat till våra kunder och säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att hålla dina fönster rena och fräscha.

Några av våra kunder

Hör av dig till oss

Vill du veta mer om fogning & glas eller om våra andra tjänster?

Alla tjänster inom bygg & fastighet

Fasadarbeten

Putsarbeten, tegelutbyte, montagearbeten, betonglagningar. Fasader har vi jobbat med i alla dess former sedan 2008.

Montagearbeten

Ska ni montera tunga skyltar eller bara en liten belysningsarmatur? Vi tar hand om hela montaget.

Målning

Fasad, skorstenar, vindskivor, balkonger och rostskyddsmålning. Att jobba från rep kan möjliggöra målning på de flesta ytor.

Betong

Inspektion, skadekartering, karbonatiserings-/kärnborrprov, betonglagningar.

Fogning & glas

Montage och utbyte av glaskassetter samt fasadfogning. Vi lyfter glas i eget system.

Inspektioner

Betong, stål, fasad, tak & fönster. Vi hjälper till med inspektioner och åtgärdsrapporter för er underhållsplanering.

Fönsterputs

Högkvalitativ fönsterputs för alla typer av fastigheter och byggnader, oavsett hur höga eller svårtillgängliga fönstren är.

Tjänster inom indutri

Industriunderhåll från rep, förebyggande och avhjälpande underhåll med minimal störning.